Politienieuws Diemen

Politienieuws Diemen

Gewapende overval op juwelier in Diemen

Afgelopen woensdag vond er een gewapende overval plaats op een juwelier in het centrum van Diemen. De dader bedreigde het personeel met een vuurwapen en wist er met een aantal kostbare sieraden vandoor te gaan. De politie is op zoek naar getuigen en roept iedereen op om zich te melden met eventuele informatie.

Auto-inbraken in Diemen-Zuid

De afgelopen weken zijn er meerdere auto-inbraken gepleegd in de wijk Diemen-Zuid. De dieven hebben het vooral gemunt op waardevolle spullen die in auto’s achtergelaten worden. De politie adviseert dan ook om geen waardevolle spullen in de auto te laten liggen en altijd de auto goed af te sluiten.

Arrestaties na drugsvondst in Diemen-Oost

Na een tip van een oplettende buurtbewoner heeft de politie een inval gedaan in een woning in Diemen-Oost. Daar troffen ze een grote hoeveelheid drugs aan. Twee verdachten zijn ter plaatse gearresteerd en zullen worden voorgeleid bij de rechter. De politie roept op om verdachte situaties altijd te melden.

Preventietips van de politie

Om het aantal misdrijven in Diemen te verminderen, geeft de politie een aantal preventietips. Zo adviseren ze om altijd alert te zijn op verdachte personen of situaties in de buurt. Daarnaast is het belangrijk om goed contact te onderhouden met de buren en om bij afwezigheid een bewoonde indruk achter te laten.

Samenwerking met de gemeente

De politie werkt nauw samen met de gemeente Diemen om de veiligheid in de stad te waarborgen. Er worden regelmatig gezamenlijke acties en controles uitgevoerd om overlast en criminaliteit tegen te gaan. Dankzij deze samenwerking kunnen er snel en effectief maatregelen genomen worden.

Conclusie

Al met al is er veel politienieuws te melden uit Diemen. Het is belangrijk om als inwoner alert te zijn en verdachte situaties altijd te melden bij de politie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Diemen een veilige en leefbare stad blijft.

Meer informatie over politienieuws Diemen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share